Tn%20banner%20fikketDestiny by Design (23-28 February)


We zijn allemaal uniek gemaakt door God met een specifiek doel; Om tot bloei te komen zoals Hij dat heeft bedoeld. Deze cursus is samengesteld om de persoonlijke roeping op jouw leven te ontdekken en de verlangens van jouw hart te achterhalen.

Gwen Bergquist komt om ons te coachen en te trainen in dit onderwerp. Zij heeft de cursus van Destiny by Design ontworpen vanuit haar passie om christenen te stimuleren hun plek in de maatschappij in te nemen en te leven vanuit de kracht van de Heilige Geest.

Wat is jouw persoonlijke roeping? Wat zijn de dromen die God in jouw hart heeft gelegd? Neem een paar dagen tijd om jouw toekomstplannen te bepalen voor de komende 10 jaar. Vanaf zondagavond 23 februari tot en met vrijdag 28 februari ben je van harte welkom om deze uitdaging met ons aan te gaan.

 

AT THE END OF THIS WEEK YOU WILL BE:
 

     • Clear on Your Dream
       
     • Confident On Your Identity
       
     • Creative In The Face Of Strong Opposition
       
     • Commune In The Secret Place With The Power Of God
       
     • Chose The Right Field, and Right Path to the top of your Netwerk.

 

Deze week zal verandering teweeg brengen in de manier waarop je in het leven staat, zodat je gaat wandelen op de weg die God voor jou heeft uitgestippeld. Je wordt 5 dagen lang gecoacht door een gepassioneerd team die gespecialiseerd is in dit onderwerp. De cursus is tweetalig. Al het lesmateriaal is professioneel vertaald van het Engels naar het Nederlands.

Zondagavond beginnen we met een gezamenlijke maaltijd en een korte introductie. Maandag tot en met vrijdag is er een vol programma op de locatie van Jeugd met een Opdracht, Heidebeek te Heerde. 

Begin dit jaar niet alleen met goede voornemens, maar neem een besluit om richting te geven aan jouw leven. Reserveer een plek en meld je aan! Voor meer informatie kun je terecht bij stephan@ywam.nl 

Wij geloven dat Destiny by Design een beginpunt zal zijn voor veel mensen om in hun bestemming te gaan wandelen. Om de dromen die ooit verloren zijn gegaan weer tot leven te roepen en te ontdekken welke verlangens God in jouw hart God heeft gelegd. Hij heeft een plan met jouw leven!

Walk in your Destiny...
... Leaving a Legacy! 


Stephan Tollenaar
Destiny by Design

YWAM Heidebeek
Tel: 0578-691534

Destiny by Design (REG) (€225.00)
Destiny by Design (DTS) (€175.00)
Destiny by Design (YWAM) (€125.00)

Sales stopped

February 23, 2014 17:00 - February 28, 2014 15:00 (GMT -08:00 Pacific Time (US & Canada))


Google Calendar
Microsoft Outlook
.ics file (Apple's iCal & others)

Address


Mussenkampseweg 32, 8181 PK Heede

Google maps »